A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

До уваги осіб з інвалідністю, які потребують протезно-ортопедичних виробів.

До уваги осіб з інвалідністю, які потребують протезно-ортопедичних виробів.

23 квітня 2024 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Софіївська, 1 (колишня вул. Пушкінська), з 12.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:

14:00 18.04.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

13:26 18.04.2024

Ансамбль «Нові обрії» запрошено на програму «Folkmusic”!

Ансамбль «Нові обрії» запрошено на програму «Folkmusic”!

3 квітня Доманівська громада приймала у себе в гостях Народну артистку України Оксану Пекун. Після феєричного виступу, поспілкувавшись з керівництвом Базового будинку культури, артистка дізналась та зацікавилась творчістю народного вокального ансамблю «Нові обрії» та запросила на програму «Folkmusic”, яка є оглядом та популяризацією українського музичного етносу, автентичних мелодій та відродженням народних пісень різних регіонів України. Пишаймося культурною творчістю нашої громади.

09:00 16.04.2024

Реєстрація пасік та заходи профілактики, направлені  на запобігання захворювання та попередження  отруєння бджіл.

Реєстрація пасік та заходи профілактики, направлені на запобігання захворювання та попередження отруєння бджіл.

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338 затверджено Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки.

09:53 11.04.2024

Стартував перший тур Чемпіонату дитячої ліги з волейболу "GORGONA -2010"

Стартував перший тур Чемпіонату дитячої ліги з волейболу "GORGONA -2010"

6-7 квітня 2024 року в м.Кропивницький Кіровоградської області стартував перший тур Чемпіонату дитячої ліги з волейболу "GORGONA -2010" серед дівчат 2010 року народження і мол. команд України. У змаганнях взяли участь такі команди: ДЮСШ м.Новоархангельск , м.Бобринець, Горгона -2010, Горгона-2011 м.Кропивницький Кіровоградської області, ДЮСШ-1 м.Миколаїв, ДЮСШ с.Доманівка, "Гіпаніс" м.Первомайськ Миколаївської області. Доманівська ДЮСШ була представлена командою волейболісток с.Маринівка ( учні Маринівського ліцею " Лідер" Доманівської селищної ради), тренер- наставник Карпінець Василь. В результаті зіграних ігор та таблиці результатів наші дівчатка показали гарний результат, наполегливість та "характер", хоча було стартове хвилювання, адже більшість команди брали вперше участь у змаганнях такого рівня. Дуже сподобалася гостинність організаторів змагань і всі з нетерпінням чекають другого туру, який відбудеться 20-21 квітня. Поїздка на змагання І туру ( всі наступні, також, проходитимуть в м.Кропивницький) стала можливою завдяки батькам наших гравчинь, а саме: Третякову В.В., Пацалі О.Ю., які забезпечили транспорт, а, також, ПП Зозулинському О.В., який оплатив стартовий внесок за участь у змаганнях. Далі буде...

11:54 10.04.2024

Щодо соціально-психологічної підтримки осіб з ігровою залежністю

Щодо соціально-психологічної підтримки осіб з ігровою залежністю

Громадська спілка «Центр відповідальної гри» (RGC) звертається до Миколаївської обласної військової адміністрації з приводу такого. Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків. Так, на сьогодні RGC спільно із Міністерством соціальної політики України напрацьовано проєкт Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4.

15:48 09.04.2024

Оголошення!

Оголошення!

Відділ економіки Доманівської селищної ради в селищі Доманівка запрошує категорії громадян, які записані в попередній список для отримання благодійної допомоги - насіння овочів: насіння салату, петрушки, кавуна, руколи, помідор. Взяти з собою маленькі пакетики для фасування. По селах отримувати насіння в старостаті.

16:41 08.04.2024

Оголошення!

Оголошення!

Доводимо до відома громадян, які отримували рішення сесії селищної ради до 2015 р.,  про передачу земельних ділянок у власність чи користування в межах селища Доманівка за адресами:  

11:26 05.04.2024

Світла та вічна пам'ять!

Світла та вічна пам'ять!

Від себе особисто та від жителів Доманівської громади висловлюю щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті гарної та щирої людини - Гаврильчака Миколи Васильовича!

15:06 29.03.2024

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

  У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

12:11 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь